Over ons

 

Nye teknologier og almindelig anvendelse af Internettet til forretningsudvikling, har ført til ​​oprettelsen af en af de virksomheder, som indgår i kapitalgruppen PCC. Distripark.com blev stiftet i 2015, og har udviklet sig til en internetplatform med speciale i salg af kemiske produkter.

PCC gruppen beskæftiger over 3.300 personer i 17 lande i hele verden, indenfor områderne kemi samt logistik og energi, og distripark.com er ansvarlig for kundernes voksende behov. Takket være tilstedeværelsen af Internettet kan vi tilbyde vores kunder muligheden for at bestille kemiske produkter fra et hvilket som helst sted og på et hvilket som helst tidspunkt.pcc autochem truck

Distripark.com er til stede på det polske marked, på alle europæiske markeder og i Kina. Det tilbydes et særdeles bredt udbud, både til virksomheder og til individuelle kunder. En stor del af produkterne i butiksassortimentet er produceret af selskaber i PCC gruppen, hvilket betyder, at ​​der er tale om højkvalitetsprodukter, som kommer direkte fra producenten.

Vores kunder værdsætter os for professionalisme, adgang til pålidelig information, hurtig ordrebehandling, høj servicekvalitet og en bred produktvifte.

distripark.eu er en  e-commerce internetplatform, som tilbyder kemiske råvarer, industrikemikalier, byggematerialer og professionelle husholdningskemikalier. Engagerede mennesker, et bredt udbud og kundeorientering er de karakteristiske elementer ved websiden distripark.eu.

Når du gør brug af vores Websted, betyder det, at ​​der placeres cookies på dit udstyr, med henblik på enten funktionel, statistik eller marketing.  Du kan til enhver tid ændre eller fjerne dit samtykke til cookies i din web-browsers indstillinger.