Polyethylen HDPE, granulat til rørproduktion 1.200 kg

Specifikation:

  • Pakketype: palle / pose 25 kg
  • Indhold: 1200 kg

Om produktet:

Polyethylen POLIMAXX P901BK med høj tæthed (HDPE) er en forbindelse, der anvendes til rørproduktion på basis af HDPE. Produktet overholder kravene for forbindelser til rørproduktion i ISO 4427 og AS/NZS 4131. Substansen er særdeles let at videreforarbejde, hvorfor den finder anvendelse indenfor mange forskellige industrier. Produkter fremstillet af HDPE er ikke skadelige for helbredet, hvilket blandt andet kan ses ved dens anvendelse i drikkevandsinstallationer. Den besidder en bred vifte egenskaber: høj termisk stabilitet, modstandsdygtighed mod kemiske midler samt en særdeles holdbar konstruktion - hvilket gør den til en af de hyppigst anvendt polyethylen-typer på verdensplan.

Applikation:

Polyethylen i granulat POLIMAXX P901BK med høj tæthed (HDPE) fremstilles indenfor rammerne af den moderne Hostalen-proces. Takket være berigelse med stabilitorer er produktet let af videreforarbejde. P901BK er blevet udviklet til fremstilling af rør på basis af HDPE, som sikrer stor holdbarhed i vandinstallationer, trykinstallationer samt kloaker. Produktet har ikke nogen skadevirkning på helbredet og er ikke toksisk, hvilket bevidnes af, at granulater af produktet kan anvendes til fremstilling af rør til drikkevand. Dets fænomenale holdbarhed, så som modstandsdygtighed mod visse kemiske forbindelser, og også en meget lang holdbarhed, medfører, at det finder bred anvendelse indenfor forskellige industrigrene.

Granulatet anvendes til distribution af brændselsgas. Polyethylen Hostalen og Lupolen med høj tæthed er gennemprøvede typer, som er et mønstermateriale for hele sektoren.
Disse typer sikrer en fremragende tæthed, højelastiske rør samt høj produktholdbarhed.
Gasrør fremstillet med anvendelse af HDPE overholder kravene for forbindelser til rørproduktion i ISO 4427 og AS/NZS 4131.

En af produktets store fordele er utvivlsomt muligheden for at tilpasse det til praktisk taget enhver form. Takket være disse enorme fordele, har produktet et særdeles bredt anvendelsesspektrum, b.la benyttes det til fremstilling af  beholdere til fyringsolie, flasker, tønder og dele til biler.

 

Hvis du ønsker at kontakte os ved hjælp af nedenstående formular, bedes du angive kontaktoplysninger og indholdet af beskeden. Det er frivilligt, om man ønsker at afgive personoplysninger. Administrator af personoplysninger er distripark.com sp. med hovedsæde i Brzeg Dolny (ul. Sienkiewicza 4, 56-120 Brzeg Dolny, Polen). Man kan kontakte vores inspektør for beskyttelse af persondata pr. e-mail: iodo@pcc.eu.


Når du gør brug af vores Websted, betyder det, at ​​der placeres cookies på dit udstyr, med henblik på enten funktionel, statistik eller marketing.  Du kan til enhver tid ændre eller fjerne dit samtykke til cookies i din web-browsers indstillinger.