Kemiske råvarer

Chemische grondstoffen

Vi tilbyder kemiske råvarer, overfladeaktive stoffer, kosmetiske mellemprodukter, halvfabrikata til vaskemidler, limmellemprodukter, halvfabrikata til plast og andre kemiske tilsætningsstoffer. Du kan også finde vores produkter til konstruktion, såsom præparater til hydrofobisering af belægningssten og natursten, forberedelse til fjernelse af blå pletter, facade og facademidler, finér, nanoteknologibaserede byggeprodukter, konstruktionsværktøjer og yderligere materialer. Vi er også specialiserede i produkter til isolering af vægge og loft i huse, såsom tokomponentskum, sprøjteskum, samleskum og fugemasser. Hvis du leder efter produkter beregnet til renovering af monumenter eller rengøring efter konstruktion og renovering, opfylder vores tilbud dine forventninger. Vi har også et system til reparation af ødelagte vægge, støbning og gipselementer.
Kemiske råvarer
Vi tilbyder kemiske råvarer, overfladeaktive stoffer, kosmetiske mellemprodukter, halvfabrikata til vaskemidler, klæbende mellemprodukter, halvfabrikata til plast og andre kemiske tilsætningsstoffer. Du kan også finde byggeprodukter hos os, såsom præparater til hydrofobisering af belægningssten og natursten, forberedelse til fjernelse af blå pletter, facade og facademidler, klinkere, nanoteknologibaserede byggeprodukter, konstruktionsværktøjer og yderligere materialer. Vi er også specialiseret i produkter til isolering af vægge og loft i huse, såsom tokomponentskum, sprøjteskum, samlingsskum og fugemasser. Hvis du leder efter produkter beregnet til renovering af monumenter eller rengøring efter konstruktion og renovering, opfylder vores tilbud dine forventninger. Vi har også et system til reparation af ødelagte vægge, støbning og gipselementer.
Kemiske råvarer
I vores sortiment finder du også produkter til vandbehandling, kemikalier i swimmingpoolen og produkter til spildevandsbehandling. Vi sælger natriumhypochlorit, myresyre, aluminiumkoagulant, jernkoagulant, aluminiumsulfat, ammoniakvand, natriumhydroxid i flager og natriumhydroxid i granulater, teknisk saltsyre og saltsyre i mange koncentrationer samt vandige opløsninger af natriumhydroxid.

Når du gør brug af vores Websted, betyder det, at ​​der placeres cookies på dit udstyr, med henblik på enten funktionel, statistik eller marketing.  Du kan til enhver tid ændre eller fjerne dit samtykke til cookies i din web-browsers indstillinger.